TULIKS TENKKAPOO LUANNOST?

Myynnissä Turun Eläinsuojeluyhdistys ry TESYn julkaisema ainutlaatuinen TULIKS TENKKAPOO LUANNOST-opas.
Opas neuvoo mitä tehdä, kun kohtaa luonnonvaraisen eläimen poikasen luonnossa ja antaa ohjeita ihmisen apua tarvitsevan poikasen tunnistamiseen. Opas on suunnattu eläintenhoitajille, eläinlääkäriasemille ja eläimiä pelastaville viranomaisille. Oppaan neuvoista on kuitenkin hyötyä jokaiselle luonnossa, kaupunkiluonnossakin, kulkevalle kansalaiselle.

Opasta saatavilla rajallinen määrä. Hinta 20 € (sis. alv 10%) + mahdollinen postitus 1,50 € / kpl. Tilaukset ja lisätiedot mona.mikkola@tesy.fi

Nu kan du köpa Tesys TULIKS TENKKAPOO LUONNOST-guide (enbart på finska). Guiden berättar vad du kan göra om du påträffar ett djurbarn i naturen och ger råd om hur man kan känna igen ett djur som verkligen behöver din hjälp. Guiden riktar sig till djurskötare, veterinärkliniker och myndigheter som räddar djur. Guidens råd är nyttiga också för alla som rör sig i naturen, också i den urbana naturen.

Guiden finns i ett begränsat antal. Priset är 20 € (inkl. moms 10%)
+ ev. postporto 1,50 € / st. Beställningar och tilläggsuppgifter mona.mikkola@tesy.fi

Ystävällisin terveisin - Med vänlig hälsning,
Mona Mikkola
Tesy Turun eläinsuojeluyhdistys - Åbo Djurskyddsförening ry


************************************************************************
Tesyn kirpputoritoiminta loppuu
Ideakirppiksen toiminta loppuu Salvumiehenkadulla 30.4.2017 ja tällöin loppuu myös Tesyn kirpputorimyynti. Tavaralahjoituksia ei oteta enää vastaan.
Tulemme järjestämään kirpputorin tyhjennysmyynnin eläinhoitolalla huhti-toukokuun aikana, lisätietoa tulossa.

ALENNUSMYYNNIT! 7.-30.4. kaikki Tesyn tavarat kirpputorilla -50%! Turun eläinsuojeluyhdistyksen kirpputoripaikka (nro 300) toimii IdeaKirppiksellä (Salvumiehenkatu 9). Kipin kapin ostoksille! Avoinna ma-pe 10 – 18, la-su 10 – 15

************************************************************************
On kiitoksen aika!

Eilen 30.3. Tesyn vuosikokouksessa yhdistys sai kolme uutta hallituksen jäsentä sekä uuden toiminnantarkastajan ja varatoiminnantarkastajan.

Pitkäaikainen puheenjohtajamme ja kunniapuheenjohtajamme Maylis Spiik halusi väistyä hallituksesta eikä suostunut enää uudelleenvalintaan. Yhdistys haluaa lämpimästi kiittää monivuotista väistyvää puheenjohtajaansa kaikesta hänen kolme vuosikymmentä kestäneen puheenjohtajakautensa aikana tekemästään työstä eläinsuojelun hyväksi. Tunnettuna eläinsuojelijana, varatuomarina ja poliisilaitoksen hallintojohtajana Maylis Spiik on asiantuntemuksellaan luotsannut yhdistystä määrätietoisesti eteenpäin kaikkina näinä vuosina. Toimintamme on kehittynyt merkittävästi hänen johdollaan. Lista on pitkä, mutta ehkä kaikkein huomattavin saavutuksemme on Maylis Spiikin johdolla tehty työ uuden eläinhoitolan saamiseksi Turkuun ja yhdistyksen ennakkoluulottomaan rahalliseen satsaukseen uuden eläinhoitolan yhteyteen tulleen luonnonvaraisten talon rakennuttamiseksi. Maylis Spiikin johdolla olemme myös pystyneet kasvattamaan yhteistyöverkostoamme ja toiminnallemme niin tärkeä varainhankintamme on monipuolistunut ja vakiintunut.
Kiitos Maylis!

Haluamme tietysti myös lämpimästi kiittää pitkäaikaisia hallituksen jäseniämme Pia Juupia ja Anni Kulmalaa monen vuoden uurastuksesta hallitustyössä omilla vastuualueillaan.
Kiitos Pia ja Anni!

Toivotamme uudet hallituksen jäsenet Pasi Korkon, Mona Mikkolan ja Taru Säterin lämpimästi tervetulleiksi hallitukseen! Hallitus valitsee uuden puheenjohtajan keskuudestaan.
Tervetuloa Pasi, Mona ja Taru!

Uudeksi toiminnantarkastajaksi valittiin Stefan Willför ja varatoiminnantarkastajaksi Hanna Aflecht.

Säätiön perustamisen valmistelutöitä päätettiin jatkaa.

Vuosikokouspöytäkirja julkaistaan täällä ja kotisivuillamme heti kun se on kirjoitettu ja tarkastettu.

Tesyn hallitus


************************************************************************
Eläinhoitola ottaa jälleen vastaan luonnonvaraisia lintuja

Eläinhoitola ottaa vastaan jälleen luonnonvaraisia lintuja, koska hoitolassa ei ole tällä hetkellä hoidossa lintuja, joihin tauti voisi tarttua, eikä Turun saaristossa ole todettu uusia lintuinfluenssatapauksia. Evira tiedotti 4.1.2016, että Nauvoon viime joulukuun alussa perustettu rajoitusvyöhyke on purettu.

Turun kaupungin ympäristöterveydenhuolto seuraa jatkuvasti tilannetta. Mikäli uusia tautiepäilyjä ilmenee, voidaan lintujen vastaanottoa rajoittaa uudestaan.

************************************************************************

Perinteinen Eläinten Joulurauhan julistus

Sunnuntaina 11.12.2016 klo 14 julistetaan jälleen Eläinten Joulurauha Mikaelin kirkolta.
Joulurauhan julistaa Turun Mikaelinseurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen ja juhlapuhujana toimii ympäristöterveydenhuollon johtaja eläinlääkäri Maria Sjöman.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan, eläimet ja eläinten ystävät!
Glögi- ja piparitarjoilu.

Lisätietoa: Heidi Leyser-Kopra, 040 176 9106 heidi.leyser-kopra@turku.fi

Djurens Julfred utlyses

Söndag den 13.12.2016 kl 14 utlyses Djurens Julfred igen utanför Mikaelskyrkan.
Julfreden utlyses av Mikaelsförsamlings kyrkoherde Jouni Lehikoinen och som festtalare fungerar miljöhälsovårdens chef veterinär Maria Sjöman.
Vi önskar alla välkomna med, djuren och djurvännerna!
Vi bjuder på glögg och pepparkakor.

Tilläggsuppgifter: Heidi Leyser-Kopra, 040 176 9106 heidi.leyser-kopra@turku.fi

************************************************************************

Turun Eläinsuojeluyhdistyksen uusien vapaaehtoisten perehdytys, syksy 2016

Turun Eläinsuojeluyhdistys ry järjestää seuraavan vapaaehtoisten perehdytyksen keskiviikkona 9.11.2016 klo 18.00 Metsämäen raviradan kahvilassa: Vanha Tampereentie 235, 20380 TURKU. Perehdytyksen jälkeen mennään yhdessä tutustumaan eläinhoitolaan. Perehdytys kestää kaiken kaikkiaan noin 2-3 tuntia. Auto kannattaa jättää raviradan suurelle hiekkaparkkipaikalle. Parkkipaikalta on lyhyt kävelymatka kahvilaan.

Perehdytyksen jälkeen pääset osallistumaan vapaaehtoistoimintaan ja liittymään vapaaehtoisten omaan Facebook-ryhmään. Myös jo toiminnassa mukana olevat vapaaehtoiset ovat tervetulleita tapaamaan uusia ja kertaamaan opittua! :)

Ilmoittaudu sitovasti mukaan tällä lomakkeella, joka löytyy Tesyn facebooksivulla tai osoitteessa: https://goo.gl/forms/Y0XEi7Y6whoE5Dw63
******************************************************************

Avoimet Ovet 2.10.2016 klo 12-15

Eläinten viikon kunniaksi vietämme Eläinhoitolassa Avoimia ovia sunnuntaina 2.10.2016 klo 12-15. Tällä kertaa toivotamme tervetulleiksi ennen kaikkea kaikki ne eläintenystävät, jotka EIVÄT ENNEN OLE KÄYNEET ELÄINHOITOLASSA tai esim. viime kerralla eivät mahtuneet sisälle. Arpajaiset ja kirppis.

******************************************************************

Julkilausuma luonnonvaraisten eläinten hoidon tarpeesta

Julkilausuma on luettavissa blogistamme.

******************************************************************

22.5. ELÄIMELLINEN KEVÄTRIEHA Idea Kirppiksellä 22.5. klo 11-14

Tesy on tapahtumassa mukana kaksi- ja nelijalkaisella edustuksella omalla ständillään, tervetuloa! Osoite on Salvumiehenkatu 9.

******************************************************************

Tesy edustaa paikallisissa tapahtumissa tulevana viikonloppuna

Turun eläinsuojeluyhdistys on paikalla Katariinan koulun järjestämässä Katariinan Karnevaalit -tapahtumassa, lauantaina 23.4.2016 klo 10-14.

Tesy edustaa myös TUROKin kissanäyttelyssä lauantaina 23.4. ja sunnuntaina 24.4.
Näyttelyn yhteydessä julkistetaan myös Pirä katistas vaari -kampanjan seuraava osa!

****************************************************************
Tiedote 24.3.2016 (suomeksi ja ruotsiksi)

Turun Sanomat on viime päivien aikana jälleen uutisoinut Turun Eläinsuojeluyhdistykseen liittyen kahdesta eri asiasta.

19.3.2016 TS/Anne Savolainen uutisoi rikostutkijoiden jutturuuhkasta. Talousrikosten kohdalla tutkinnan aloittamiseen saattaa kulua kuukausista jopa vuoteen. Kainalojuttuna oli Turun Eläinsuojeluyhdistyksestä tehty rikostutkintapyyntö. Asian tutkintaa on siirretty Lounais-Suomen ja Pohjanmaan välillä edestakaisin ja jokaisesta siirrosta TS on tehnyt jutun. Tutkinnan siirtämisen syy ei kuitenkaan ole puheenjohtajan pitkä ura poliisilaitoksen hallintojohtajana vaan se, että hallituksessa istuu virassa oleva poliisi.

22.3.2016 TS/Anne Savolainen uutisoi Turun kaupungin ja Turun Eläinsuojeluyhdistyksen yhteistyöstä Turun Eläinhoitolassa. Turun Eläinsuojeluyhdistys ry osallistui vuonna 2011 valmistuneen eläinhoitolan rakennuskustannuksiin 500 000 eurolla. Apua tarvitsevat eläimet, niiden ruoat ja muut tarvikkeet kuljetetaan Turun Eläinsuojeluyhdistyksen autoilla. Turun Eläinsuojeluyhdistyksen ruoilla ruokitaan niin kaupungin kuin yhdistyksenkin kirjoissa olevat eläimet. Tämä Turun kaupungin ja Turun Eläinsuojeluyhdistyksen ainutlaatuinen yhteistyö on ollut sujuvaa yli 40 vuotta. Ongelmatilanteissa on istuttu alas ja sovittu säännöistä. 22.3. julkaistussa jutussa lukijan annetaan ymmärtää, että hallintojohtaja Harri Lehtisen mielestä eläinhoitolan toimintatavoissa on jotain hämärää. Asiat ovat kuitenkin toimittajan omia käsityksiä ja mielipiteitä.

TS oli muun median ohella kutsuttuna jäseniltaan 16.2.2016. Tilaisuudessa selvitettiin paikallaolijoille rivi riviltä tilinpäätös, josta toimittajan virheellisten tulkintojen perusteella tutkintapyyntö oli tehty. TS:kin oli lähettänyt paikalle toimittajan ja otsikoi seuraavana päivänä: ”Tesy-tutkinta palaa Lounais-Suomen poliisille”. Jäsenillan sisällöstä oli mainittu ainoastaan, että väkeä oli paikalla odotettua vähemmän.

Turun Eläinsuojeluyhdistys ry paheksuu Turun Sanomien uutisointitapaa. TS tuntuu etsivän määrätietoisesti negatiivista julkaistavaa Turun Eläinsuojeluyhdistys ry:stä. Tuntuu pahalta kun oman alueen lehti vainoaa."

Meddelande 24.3.2016

Turun Sanomat (TS) har under de senaste dagarna igen slagit upp nyheter om Turun Eläinsuojeluyhdistys - Åbo Djurskyddsförening ry (TESY) gällande två olika saker.

Den 19.3.2016 skrev TS/Anne Savolainen om hur landets brottsutredningar är stockade. Gällande ekonomibrott kan det ta månader och t.o.m. år innan utredningarna ens påbörjas. Som en del av denna artikel nämndes brottsutredningsbegäran gällande Åbo Djurskyddsförening. Utredningen har flyttas av och an mellan Sydvästra Finland och Österbotten och om varje förflyttning har Turun Sanomat skrivit en notis. Orsaken till att ärendet har flyttats är inte ordförandens långa karriär som administrativ chef inom polisen utan att det i styrelsen sitter en i tjänst varande polis.

Den 22.3.2016 skrev TS/Anne Savolainen om samarbetet gällande Åbo Djurhem mellan Åbo Djurskyddsförening och Åbo stad. Åbo Djurskyddsförening deltog i det nya djurhemmets byggkostnader med 500 000 euro. Djurhemmet stod klart år 2011. Djur som behöver hjälp, deras mat och andra tillbehör skjutsas med Åbo Djurskyddsförenings bilar. Med mat som Åbo Djurskyddsförening har skaffat matas såväl stadens som föreningens djur. Åbo stads och Åbo Djurskyddsförenings unika och flexibla samarbete har pågått redan i över 40 år. Ifall problem har uppstått har man suttit ner och tillsammans överenskommit om spelregler. I artikeln den 22.3 låter man läsaren förstå att stadens administrativa chef Harri Lehtinen tycker att det är något skumt med arbetssättet på djurhemmet. Detta handlar dock om journalistens egna uppfattningar och åsikter.

TS var liksom övriga medier inbjudna till medlemskvällen den 16.2.2016. Under tillställningen genomgick man och förklarade för de närvarande, rad för rad, bokslutet, som p.g.a journalistens missuppfattningar hade lett till att begäran om brottsutredning gjordes. Också TS hade skickat en journalist till tillställningen och följande dag kunde man läsa som rubrik att ”TESY-utredningen återvänder till polisen i Sydvästra Finland”. Om själva medlemstillställningen nämndes bara att det var mindre folk på plats än vad man hade väntat.

Åbo Djurskyddsförening ogillar Turun Sanomats sätt att skriva om Åbo Djurskyddsförening. Det känns illa när förföljelsen görs av områdets egen tidning.


************************************************************************
Hyvä jäsen!

Turun Eläinsuojeluyhdistys – Åbo Djurskyddsförening ry:n vuosikokous torstaina 31.3.2016 klo 18, Metsämäen raviradan kahvila, Vanha Tampereentie 235, Turku.
Esillä sääntömääräiset vuosikokousasiat.
Tervetuloa!
Johtokunta

Bästa medlem!

Turun Eläinsuojeluyhdistys – Åbo Djurskyddsförening ry:s årsmöte torsdagen den 31.3.2016 kl 18, Cafét på Metsämäki travbana, Gamla Tammerforsvägen 235 Åbo.
Behandlas stadgeenliga årsmötesärenden.
Välkomna!
Styrelsen

***********************************************************************

Hyvä jäsen!
Tervetuloa TESY Turun Eläinsuojeluyhdistys - Åbo Djurskyddsförening ry:n jäsentilaisuuteen tiistaina 16.2. klo 18 Metsämäen raviradan ravintolaan osoitteessa Vanha Tampereentie 235 Turku. Keskustelutilaisuudessa käydään yksityiskohtaisesti läpi tilinpäätöstä ja muita asioita joita Turun Sanomien lauantaina 30.1. julkaisemassa reportaasissa käsiteltiin. Tervetuloa keskustelemaan!

Turun Eläinsuojeluyhdistys ry:n
hallitus

***********************************************************************

VASTINE TURUN SANOMIEN REPORTAASIIN 30.1.2016

Turun Eläinsuojeluyhdistys ry:n toiminta, kuten myös yhdistyksen taloudenhoito on luonnollisesti täysin läpinäkyvää. Voimme siis olla alkuhämmästyksen jälkeen jopa tyytyväisiä siitä, että jos esitetään epäilys epärehellisyydestä, asia myös tutkitaan.

Vastine reportaasiin on luettavissa blogistamme (suomeksi ja ruotsiksi)

Järjestämme jäsentilaisuuden tiistaina 16.2. klo 18 Metsämäen raviradan ravintolassa, osoitteessa Vanha Tampereentie 235 Turku. Keskustelutilaisuudessa käydään yksityiskohtaisesti läpi tilinpäätöstä ja muita asioita joita Turun Sanomien lauantaina 30.1. julkaisemassa reportaasissa käsiteltiin. Tervetuloa keskustelemaan!

***********************************************************************

Perinteinen eläinten Joulurauhan julistus 13.12. klo 14

Eläinten joulurauhan julistus järjestetään Mikaelinkirkon mäellä 13.12. Joulurauhan julistaa Turun Mikaelinseurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen, ja juhlapuhujana toimii toimittaja, kirjailija Markku Heikkilä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki eläimet ja eläinten ystävät. Tapahtumassa on glögi- ja piparitarjoilu.

************************************************************************

Kissa Vieköön-eläinruokakeräys Turun Citymarketeissa 3.10.2015 klo 10-18

Turun Citymarketeissa järjestetään jo 9. kerran Kissa vieköön-eläinruokakeräys!

Keräykseen voi osallistua ostamalla kaupasta eläinten ruokaa ja lahjoittamalla ne kassojen jälkeen kerääjille kaikissa Turun Citymarketeissa kello 10-18. Kerääjät toimittavat ruoka-avun Turun Eläinhoitolaan.

************************************************************************
Turun Eläinhoitolan avoimet ovet 11.10.2015 klo 12-15

Turun Eläinsuojeluyhdistys ry (TESY) kutsuu eläinten ystävät tutustumaan eläinhoitolaan (Vanha Tampereentie 229) sunnuntaina 11.10.2015 klo 12-15.

Ohjelmassa mm.:
Kirpputori ja tuotemyyntiä
Arpajaiset
Eläinsuojeluauton esittely
Grillimakkaratarjoilu

Suosi joukkoliikennettä, parkkitilaa rajoitetusti! Paikalle pääsee busseilla 401-404 (Saramäki)

TERVETULOA!

PS. Jätäthän omat lemmikkisi kotiin, kiitos!

************************************************************************

13.9. on World Legacy Day, kansainvälinen testamenttipäivä

Tekemällä yleishyödyllisen testamentin eläinsuojelun hyväksi, voit edistää itsellesi tärkeitä asioita myös poismenosi jälkeen.

Testamenttilahjoitukset ovat Turun Eläinsuojeluyhdistykselle hyvin tärkeitä. Käytämme testamenttivarat lahjoittajan toiveita kunnioittaen; testamenttivaroin olemme rahoittaneet käytännön eläinsuojelutyötä ja tärkeitä hankintoja, yhdistyksen ensimmäinen eläinsuojeluauto vuonna 2002 ja vuonna 2010 luonnonvaraisten eläinten talo Turun kaupungin Eläinhoitolan yhteyteen!

Jokainen lahjoitus, pienikin, on meille arvokas. Testamenttiasioissa neuvoo puheenjohtaja Maylis Spiik, maylis.spiik@gmail.com tai 050 414 5445.

********************************************************************

Tesyn ja Turokin yhteinen "Pirä katistas vaari"-kissakampanja edelleen käynnissä!

Turun Eläinsuojeluyhdistyksen ja Turun Rotukissayhdistyksen yhteinen Pirä katistas vaari – kampanja muistuttaa jokaisen kissanomistajan vastuusta ja velvollisuuksista sekä lemmikkiään että ympäristöään kohtaan.

Haluamme nostaa esiin kissan asemaa arvokkaana lemmikkinä sekä muistuttaa jokaisen kissan oikeudesta asianmukaiseen huolenpitoon ja hoitoon. Katso kampanjamateriaali blogistamme!

Kampanjan kotisivut

Facebook: Pirä katistas vaari!

************************************************************************

TULIKS TENKKAPOO LUANNOST? RASTAANPOIKANEN

Rastaanpoikasia tavataan toukokuun lopusta juhannukseen asti kaupunkialueilla runsaasti. Rastaanpoikaset lähtevät pesästä jo noin pariviikkoisina ja lentokyvyttöminä. Poikaset liikkuvat maassa lähinnä pomppimalla ennen lentokyvyn saavuttamista. Lue blogistamme miten kannattaa toimia!

************************************************************************

TULIKS TENKKAPOO LUANNOST? ORAVANPOIKANEN

Ensimmäisiä poikasia tavataan pesän ulkopuolella huhti-toukokuun vaihteessa. Kiipeilemistä vasta harjoittelevat poikaset voivat pudota maahan. Lue blogistamme miten kannattaa toimia!

************************************************************************

Turun Eläinhoitolan avoimet ovet 19.4.2015 klo 12-15

Turun Eläinsuojeluyhdistys ry (TESY) kutsuu eläinten ystävät tutustumaan eläinhoitolaan (Vanha Tampereentie 229) sunnuntaina 19.4.2015 klo 12-15.

Ohjelmassa mm.:
Kirpputori ja tuotemyyntiä
Arpajaiset
Eläinsuojeluauton esittely
Grillimakkaratarjoilu

Suosi joukkoliikennettä, parkkitilaa rajoitetusti! Paikalle pääsee busseilla 401-404 (Saramäki)

TERVETULOA!

PS. Jätäthän omat lemmikkisi kotiin, kiitos!

************************************************************************

Skin Craft <3 Tesy -tatuointeja eläinten hyväksi 11.4.2015 klo 12-16

Eläinaiheisia walk in-tatuointeja flashista (eli nähtävillä valmiit mallit, joista voi valita mieleisensä) 50 €/kpl! Ei ajanvarausta, nopeat syövät hitaat!! Tuotto lahjoitetaan Turun Eläinsuojeluyhdistykselle!

************************************************************************

TULIKS TENKKAPOO LUANNOST? RUSAKKO

Kevät on eläintenpoikasten aikaa, ja yksinäisiä rusakonpoikasia alkaa löytyä luonnosta.
Rusakonpoikanen ei kuitenkaan yleensä ole ihmisen avun tarpeessa! Lue lisää
blogistamme!

************************************************************************

Kilot kissoille-laihdutuskampanja voimassa vuoden 2015 loppuun!

Cambridge-valmentaja Sanna Lillbroända-Annala lahjoittaa jokaista asiakkaidensa laihduttamaa kiloa kohti euron Turun Eläinsuojeluyhdistykselle! Lue lisää blogistamme ja tule mukaan!

************************************************************************

Eläinten joulurauhan julistus 14.12.2014 Mikaelinkirkon mäellä klo 14

Turun eläinsuojeluyhdistyksen ja Mikaelin Seurakunnan perinteisessä tilaisuudessa
lauletaan yhdessä joululauluja, professori ja eläinlääkäri Outi Vainio pitää juhlapuheen ja
Mikaelinseurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen julistaa eläimille joulurauhan.

Paikalla glögi- ja piparitarjoilu.

Toivotamme tervetulleiksi kaikki eläinten ystävät lemmikkeineen!

************************************************************************
Tesyn ja Turokin yhteinen "Pirä katistas vaari"-kissakampanja käynnisty!

Turun Eläinsuojeluyhdistyksen ja Turun Rotukissayhdistyksen yhteinen Pirä katistas vaari – kampanja muistuttaa jokaisen kissanomistajan vastuusta ja velvollisuuksista sekä lemmikkiään että ympäristöään kohtaan.

Haluamme nostaa esiin kissan asemaa arvokkaana lemmikkinä sekä muistuttaa jokaisen kissan oikeudesta asianmukaiseen huolenpitoon ja hoitoon.

Kampanjan kotisivut

Facebook: Pirä katistas vaari!

************************************************************************
Kissa vieköön-eläinruokakeräys oli menestys!

Kissa vieköön-eläinruokakeräys Turun Citymarketeissa tuotti 91 kärryllistä ruokaa eläinhoitolan hoidokeille. Lämmin kiitos kaikille keräykseen osallistuneille!

************************************************************************

Kissa Vieköön-eläinruokakeräys Turun Citymarketeissa 18.10. klo 10-18

Turun Citymarketeissa järjestetään jo 8. kerran Kissa vieköön-eläinruokakeräys!

Keräykseen voi osallistua ostamalla kaupasta eläinten ruokaa ja lahjoittamalla ne kassojen jälkeen kerääjille kaikissa Turun Citymarketeissa kello 10-18. Kerääjät toimittavat ruoka-avun Turun Eläinhoitolaan.

***********************************************************************

Eläinhoitolan avoimet ovet sunnuntaina 12.10.2014

Turun Eläinsuojeluyhdistys ry (TESY) kutsuu eläinten ystävät tutustumaan eläinhoitolaan (Vanha Tampereentie 229) sunnuntaina 12.10. klo 12-15.

Ohjelmassa mm.:
Kirpputori ja tuotemyyntiä
Arpajaiset
Paikalla kaksi TESYn pelastamaa hevosta
Eläinsuojeluauton esittely
Kakskerran VPK:n Eläinpelastusauton esittely (hälytysvaraus)
Tesyn ensimmäisten kunniajäsenten julkistus
Grillimakkaratarjoilu

Suosi joukkoliikennettä, parkkitilaa rajoitetusti! Paikalle pääsee busseilla 401-404 (Saramäki)

************************************************************************

Lemmikkiaseman koiramarssiin osallistui yli 130 koiraa

Lämmin kiitos kaikille osallistujille! Katso kuvia tapahtumasta täältä

************************************************************************

Koiramarssi Turun Lemmikkiasemalla 17.5. klo 12

Lauantaina 17.5. kello 12 Turun Lemmikkiasemalla Hyväntekeväisyyskoiramarssi TESYn hyväksi: jokaisesta ilmoittautuneesta koirasta Royal Canin lahjoittaa Tesylle kilon eläinten ruokaa! Luvassa virvokkeita koirille ja omistajille.

************************************************************************

Avoimet ovet Turun eläinhoitolalla lauantaina 3.5.2014 klo 12-15

Turun eläinsuojeluyhdistys ry kutsuu eläinten ystävät tutustumaan eläinhoitolaan (Vanha Tampereentie 229) lauantaina 3.5.2014 klo 12-15.

Ohjelmassa:
Kirpputori ja tuotemyyntiä
Arpajaiset
Tesyn edustuspossu Nestori
Eläinsuojeluauton esittely
Grillimakkaratarjoilu

Suosi joukkoliikennettä, parkkitilaa
rajoitetusti!

Paikalle pääsee busseilla 22 ja 22A

TERVETULOA!

PS: Jätäthän omat lemmikkisi kotiin, kiitos!

**********************************************************************


**********************************************************************

Alkuvuoden aikana ennätysmäärä nälkiintyneitä eläimiä toimitettu eläinhoitolaan

Viime aikoina on Turun eläinhoitolaan toimitettu hoitoon huomattava määrä nälkiintyneitä seura- ja harrastuseläimiä, lähinnä koiria ja kissoja. Turun Eläinsuojeluyhdistys ry haluaa korostaa, että eläimen jättäminen vaille riittävää ravintoa aiheuttaa sille yhtälailla kärsimystä, kuin muunlainen huono kohtelu. Lue lisää blogistamme!

*********************************************************************

Hyvää Joulua ja onnellista Uutta Vuotta 2014 kaikille eläinten ystäville!

Turun Kaupungin eläinhoitola - Vanha Tampereentie 229, 20380 Turku - puh. 0400 213 436